AZ ablakcsere folyamata lépésenként


1.  Helyszínre szállítás:   A nyílászárók legyártását követően a raktárunkba érkeznek a szerkezetek, helyszínre szállítják az új nyílászárókat, ajtókat- ablakokat – természetesen előre egyeztetett időpontra . 


2.  Előkészítés, és a régi ablak kibontása:  A régi ablak kibontása  előtt hasonlóan kell eljárni, mint egy szobafestéskor, azaz a bútorokat, tárgyakat takarófóliával kell letakarni, hogy az bontás-beépítés során az esetleges por ne érje őket. Az ablakok előtti területet szabaddá kell tenni, hogy a szakemberek könnyen hozzáférjenek az ablakok, ajtók bontásához,beépítéséhez.
- az első lépés a  régi ablak, szárny eltávolítása
- ezt követi a tok kisebb darabokra vágása, mivel csak így lehetséges a régi nyílászárót úgy kibontani, hogy a fal és a vakolat a kevésbé sérüljön. 
- előkészítjük , megtisztítjuk a falnyílást


3.  Az új nyílászáró előkészítése: a tokról leakasztjuk a nyílókat, félre tesszük egy olyan helyre ahol nem érheti sérülés, a tok-nyíló külső részéről lehúzzuk a védőfóliát, de csak abban az esetben ha nem lesz kívülről semmilyen  javítási vagy szigetelési munka, esetleg  egyből redőny kerülne rá.Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.