Fix keretes szúnyoghálók ablakokra

A fix szúnyogháló megvásárolható műanyag vagy alumínium keretes kivitelben egyaránt. A fix szúnyoghálókat az egyszerűség, a költséghatékonyság és a könnyű felszerehetőség jellemzi. A fix szúnyogháló üvegszálas alapanyagból készülnek, idő és UV álló kivitelben, minden esetben szürke színű hálóval. A hálót jellemzi, hogy sűrű szöveése ellenére is, pár méterről kinézve már nem zavarja a kilátást. Felszerelése csavarral, vagy kapcsokkal, pattintós módszerrel történik, ez az ablak és a redőny típusától és elhelyezkedésétől függ.
Mobil szúnyoghálók ablakokra

A rolós szúnyogháló nagy előnye a fix szúnyoghálókkal szemben, a mozgathatóság. Abban az esetben ha nincs szükség a szúnyoghálóra, vagy csak szeretnék kiadni valamit az ablakon egy mozdulattal felengedhetjük a szúnyoghálót és nem korlátoz minket a tevékenységünkben. Alumínium kerettel, tokkal készül, üvegszálas hálóval, és egy rugós szerkezet működteti. Ablakoknál függőleges működtetésű. Fehér, barna és 3 színben faeres tokkal, vagy Ral színre festve is megrendelhető.


Nyíló szúnyogháló ajtó, zsanéros szúnyogháló

Kifejezetten ajtók elé kifejlesztett szúnyogháló típus. választhatóan rugós vagy normál zsanéros kivitelben is rendelhető.A nyíló szúnyogháló megfelelő záródásáról a rugós zsanér esetében mágneses rögzítő, míg normál zsanér esetében csappantyú gondoskodik. Nagy előnye minden más típusú szúnyoghálóval szemben, a nagyon alacsony hibalehetőség ami tarós kivitelezésnek köszönhető. Anyagát tekintve teljesen alumínium kerettel rendelkezik, ami nem csak a megszokott alapszínekben ( fehér és barna), de választható RAL színekben egyaránt rendelhető. A nyíló szúnyogháló minden esetben egy kereszt merevítővel van ellátva ami a szerkezet merevítése miatt elengedhetetlen, de emellet a fogantyú szerepét is betőlti. A háló természetesen itt is diszkrét szürke színben feszül a szúnyogháló keretén belül. Anyagát tekintve üvegszálas alapanyagú nagy ellenállóképességű idő álló szúnyogháló szövet.
Mobil szúnyogháló ajtó

A rolós szúnyogháló oldalirányú húzással működtethető. A szúnyoghálót ahogy az ablakok esetében is rugó segítségével tartjuk feszesen. Ajtók esetében, a mozgatás irányának köszönhetően (oldalra húzás), a szúnyogháló gyűjtő doboza odalt helyezkedik el. Praktikus megoldás lehet például kis méretű erkélyajtóknál, ahol nyíló ajtóra nincs lehetőség, vagy csak kényelmetlenül lenne használható. Alumínium tokkal és kerettel készül. Az alsó és felső megvezető sín két oldalt kefével van ellátva, ezek közt fut a háló, így teljesen kizárja a rovarok bejutásátEz a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.