Reluxa

A reluxa színválasztéka a redőnyök és szúnyoghálókhoz képest lényegesen tágabb, több mint 100 féle lamella szín található a kínálatban. A reluxaválasztható lamella vastagsággal vásárolható meg ezek a 16 és a 25mm-es lamella vastagságok.

Az üvegpálcás változat a legesztétikusabb és egyben a legkedveltebb kivitel. Az üvegpálca segítségével a lamella dőlését állíthatjuk, ezzel lényegében a bejövő fénymennyiséget szabályozzuk. A reluxa fel és lehúzását a nagy szakító szilárdságú zsinórok biztosítják. A reluxa bármely ponton megállítható.

A rugalmas felhasználási lehetőségek másik jellemzője a korszerű mechanikai megoldásoknak köszönhetően, a mai reluxák feszített zsínoros rögzitőjének köszönhetően, akkor is feszesen tartja a reluxa lamelláit ha a nyílászáró bukó funkcióra van téve. Alakos kivitelben is. Nem csak négyszög alakú nyílászárókra szerelheti fel, hanem akár négyzetestől eltérő, háromszög, trapéz formájú ablakokra is.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.