Gealan műanyag ajtó

A bejárati ajtó a ház névjegye, a bejáratnak bájt és szépséget kölcsönöz. A GEALAN új S 9000 bejárati rendszere minden ízlést kielégít. Választhat a klasszikus és a szárnyat eltakaró változat között. A rendelkezésre álló számtalan dekorfólia segítségével kialakítható változatos színezésnek köszönhetően az új bejárati ajtót a homlokzat általános megjelenéséhez igazíthatja.

S 9000 rendszerű bejárati ajtó

Az új S 9000 bejárati ajtó a 82,5 milliméteres beépítési mélységével és ötkamrás technológiájával kiemelkedő hőszigetelési teljesítményt nyújt. Meggyőző ezenfelül még az új bejárati ajtó szilárdsága is. A nagyméretű merevítőkamra, az alakhű acélmerevítések és a hozzáillő sarokerősítések mindezt ugyanúgy segítik, mint a padlóküszöbnél a PVC és alumíniumrésszel két szinten kialakított szilárd csatlakozás.

Az S 9000 bejárati ajtaján a vízvezető léc rendszermegoldásának is megkülönböztető hatása van, hiszen nem csupán az ajtóelemek megjelenését javítja. Ez az elem biztosítja a legjobb csapóesővédelmet és optimális tömítést a küszöbnél több szinten kialakított kefés tömítésnek köszönhetően.

Kiemelkedő hőszigetelés a korszerű ötkamrás technológiának köszönhetően
rugalmas színezés
Csapóeső elleni optimális védelem
akár 52 mm (STV®-vel akár 54 mm) vastag táblák befogadására is alkalmas
nagyon jó statikus szilárdság a nagyméretű merevítőkamrának és a hozzáillő acél- és sarokerősítésnek köszönhetően

Mozgáskorlátozottaknak is megfelel

A csupán 20 mm magasság könnyű áthaladást biztosít, ugyanakkor teljesíti a hőszigetelésre és tömítésre vonatkozó követelményeket is.


S 8000 IQ rendszerű bejárati ajtó

Nagymjéretű acélmerevítés

A megkövetelt statikai tulajdonságok teljesítése érdekben a GEALAN az S 8000 IQ rendszerű bejárati ajtajainak szerkezeti elemeit a lehető legnagyobb merevítés elhelyezésére alkalmas módon rendezte el. A 74 mm-es beépítési mélységű szerkezeti elemek különleges elrendezésében akár 30%-kal nagyobb hajlítószilárdságú acél is behelyezhető. A mer­evítéseket maratással készítjük elő a gyors zár­szerelésre. A más GEALAN-rendszerben már bevált küszöb­tartók az S 8000 IQ profilban is biztosítják a bejárati ajtó­keret és a küszöb formazáró csatlakozását.

Átfogó tartozékkészlet

A bejáratiajtó-szárny csavarószilárdságának és saroktartásának egyértelmű javulását hegeszthető sarokcsatlakozókkal biztosítjuk. Az átfogó kellékkészlettel minden elterjedt bejáratiajtó-változat kialakítható. A bejáratiajtó-profilba valamennyi kereskedelmi forgalomban kapható vasalat és záróelem beépíthető, és használhatók hozzá a piacon elterjedt kitöltőelemek, max. 46 mm-ig. Az S 8000 IQ rendszer bejárati ajtói befelé vagy kifelé nyíló kivitelben is legyárthatók. A bejáratiajtó-profil alapkivitelben különféle GEALAN-acrylcolor® színben és (fautánzatú) dekorfóliával kapható.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.